Dennenaald thee of suramine: een mogelijk antidotum voor spike eiwit transmissie van gevaccineerden naar niet-gevaccineerden

Eerstelijnsartsen en medische experts lieten eind april een bom vallen en onthulden zaken van nationale veiligheid voor alle natiestaten. Overdracht tussen de covid vaxxed en unvaxxed veroorzaakt bijwerkingen bij mensen die de injectie niet hebben genomen. Deskundigen hebben onthuld dat de overdracht in een hoog tempo en zonder huid-op-huidcontact plaatsvindt.

Dennen- en sparrennaalden

Covid-shots zijn geen vaccins maar experimentele biowapens en dit is de consensus van experts. Dit is geen virale uitscheiding zoals we eerst dachten, het is overdracht. De cellen van de gevaccineerden produceren nu het synthetische spike-eiwit van de ziekteverwekker waarmee ze zijn geïnjecteerd. Dit zijn duidelijk gain-of-function-wapens. De experts waren het er ook unaniem over eens dat de gevaccineerden in quarantaine moet worden geplaatst omdat wordt aangenomen dat de overdracht via de lucht plaatsvindt.

Dank aan Dr. Judy Mikovits voor het vrijgeven van het ANTIDOTE aan de spike-eiwitbesmetting.

“Suramin” is het tegengif voor de biologische wapens en overdracht. Je kunt genoeg krijgen van dennennaaldthee (dennen, sparren, ceders en sparren).

Suramine is een farmaceutisch medicijn afgeleid van dennennaalden. Suramine is een synthetisch medicijn dat in je lichaam kan worden geïnjecteerd, maar zoals elk medicijn kan het bijwerkingen hebben en moet het op de juiste manier worden gebruikt.

Dr. Mikovitz onthult dat je genoeg van het spike-eiwit tegengif uit dennennaaldthee kunt innemen, dat een remmend effect heeft tegen componenten van de  stollingscascade en tegen de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA. 

Dit Covid-19 spike-eiwit stolt het bloed en veroorzaakt bloedstolsels, ministolsels, hersenembolie (beroertes), hartaanvallen, longembolie (long), ongewoon zware menstruatiecycli, baarmoederverlies en hevige blauwe plekken. Dit zijn allemaal dingen die eerstelijnsartsen hebben beschreven in gevallen van overdracht. 

Dennennaaldthee is een van de krachtigste antioxidanten die de mens kent en het is een superfood. Je kunt het zo van de boom plukken en de tips opeten. Dr. Mikovitz legt uit dat het tegengif voor spike-eiwit aanwezig is in dennen, sparren, sparren en ceders. Van dennennaaldolie is bekend dat het kanker, ontstekingen, stress, depressie, pijn, luchtweginfecties zoals longontsteking, griep en COVID-19 behandelt. Dennennaaldthee doodt ook parasieten.

Mogelijk tegengif voor het V-serum en de huidige besmetting met spike-eiwitten

Dr. Judy Mikovits (1 min. MP4 is bijgevoegd) heeft onthuld dat de medische wereld altijd al op de hoogte was van het  tegengif voor de besmetting  – een besmetting die nu wordt gezien door duizenden mensen die het serum niet hebben ingenomen, maar kom alleen in de buurt van anderen die de prik hebben genomen. 

(Het woord “serum” wordt hier gebruikt, omdat de manier om de injectie te vermijden, is door te zeggen “Ik ben allergisch voor het serum”.) 

Wanneer het medische establishment en politieke promotors zichzelf willen vrijstellen van het nemen van inentingen, geven ze zichzelf altijd een legale uitweg, terwijl ze de “burger” ertoe aanzetten de prikken te nemen. 

“Ik ben allergisch voor het serum” is een van hun oplossingen. 

Het serum nemen is één ding. De  besmetting  met spike-eiwitten die nu in grote aantallen wordt ervaren door degenen die het serum niet hebben ingenomen, maar net een familielid of vriend hebben bezocht die dat wel heeft gedaan, is geheel nieuw en ongekend. 

Wat zijn de bijwerkingen van deze besmetting? 

 • enorme hoofdpijn
 • microstolsels en plotselinge blauwe plekken door het hele lichaam
 • uitzonderlijk zware menstruatiecycli bij zowel jongeren als postmenopauzale
 • miskramen
 • vermindering van moedermelk 
 • steriliteit bij zowel vrouwen als mannen
 • huisdieren sterven kort nadat de eigenaren het serum hebben gekregen.

Luister naar 5 artsen die dit ongewone begin van symptomen bespreken die nu door duizenden worden ervaren: 
DRINGEND! 5 Artsen zijn het erover eens dat COVID-19-injecties biowapens zijn en bespreken wat ze eraan kunnen doen

Het tegengif voor besmetting

Dit tegengif tegen de besmetting, dat al bijna 100 jaar bekend is bij de hogere niveaus van de medische wereld en ingewijden van de elitaire klasse, wordt  Suramine genoemd, een geïsoleerde verbinding die oorspronkelijk is afgeleid van een extract van dennennaaldolie. 

Het is alleen beschikbaar via injectie en is een goed bewaard geheim geweest dat tijdens deze “pandemie” niet openlijk beschikbaar werd gesteld aan de massa, maar het is een effectieve oplossing voor verschillende soorten parasieten en virussen, samen met een groot aantal andere aandoeningen. 

Toch kan iedereen nu profiteren van deze oplossing door te tikken op de worteloorsprong,  dennennaaldthee , een tegengif dat tegenwoordig vrij verkrijgbaar is in groenblijvende bossen en in de achtertuinen van veel mensen. (Bronnen voor het te kopen worden ook vermeld hier .) 

Hoe kan deze eenvoudige remedie zo goed werken in het licht van zo’n schijnbaar onoverkomelijke toestand? 

Er is een directe relatie tussen Suramin (het geïsoleerde extract), dennennaaldenthee (een heetwaterextract van de dennen-, dennen-, ceder- en sparrennaalden) en dennenolie (die van de naalden wordt gewonnen door middel van stoomdestillatie met essentiële olie. werkwijze). 

Alle drie zijn afgeleid van de eigenschappen van de naaldboom.

Mijn persoonlijke mening hierover is dat het veel beter is om de hele kruidenbron van de natuur te krijgen dan slechts een klein deel van een extract. Er zijn veel andere voordelen die kunnen worden afgeleid van het hele kruid die zullen ontbreken in de geïsoleerde chemische stof.

Mijn observatie is dat degenen die een hoog niveau van gezondheid behouden, niet worden beïnvloed door het serum of de overdrachtsbesmetting. Hun immuunsysteem lijkt op dit moment bijwerkingen af ​​te weren. Wat de winter brengt wanneer het spike-eiwit in hun lichaam wordt uitgedaagd met nieuwe pathogenen, zullen we nog zien. We zullen in ieder geval ons ware gezondheidsniveau ontdekken.

Iedereen die qua gezondheid of uitgeput is (wat van velen van ons tegenwoordig kan worden gezegd), wordt in verschillende mate getroffen.

Het pad van Suramine naar dennennaaldthee

Hier is het spoor van wetenschap en gegevens dat de afgeleide relatie tussen dennennaalden en Suramine (“het tegengif van de elist” tegen microbiële ziekten) laat zien – en dat ook een potentieel tegengif biedt voor degenen die zijn getroffen door de besmetting met spike-eiwitten (om redenen die worden uitgelegd in de volgende gegevens):

https://en.wikipedia.org/wiki/Suramin

Suramine wordt gebruikt voor de behandeling van menselijke  slaapziekte  veroorzaakt door  trypanosomen . [1]  [een parasiet] Specifiek wordt het gebruikt voor de behandeling van Afrikaanse trypanosomiasis in de eerste fase, veroorzaakt door  Trypanosoma brucei rhodesiense  en  Trypanosoma brucei gambiense  zonder betrokkenheid van het centrale zenuwstelsel. [9] [10]  Het wordt beschouwd als eerstelijnsbehandeling voor  Trypanosoma brucei rhodesiense , en tweedelijnsbehandeling voor Trypanosoma brucei gambiense in een vroeg stadium  , waarbij  pentamidine  als eerstelijnsbehandeling wordt aanbevolen. [10]

Het is gebruikt bij de behandeling van  rivierblindheid  (onchocerciasis). [2]

Suramine is al bijna 100 jaar beschikbaar voor de medische professie. Een samenvatting van de antioxiderende voordelen vindt u in dit rapport –  100 jaar Suramine  ( bijgevoegd als pdf ). 

De meest relevante delen van de samenvatting worden hieronder beschreven met ondersteunend bewijs:

SERAMIN, DE VRUCHT VAN VROEGE-GENEESKUNDE CHEMIE

Toen suramine in 1922 werd geïntroduceerd voor de behandeling van Afrikaanse slaapziekte, was het een van de eerste anti-infectieuze middelen die was ontwikkeld in een medicinaal chemieprogramma. Uitgaande van de antitrypanosomale activiteit van de kleurstof  trypaanblauw , gesynthetiseerd in 1904 door Paul Ehrlich, maakte Bayer een reeks kleurloze en krachtigere derivaten. Molecuul 205 was  suramine  (Fig. 1), gesynthetiseerd door Oskar Dressel, Richard Kothe en Bernhard Heymann in 1916. Slaapziekte (ook bekend als menselijke Afrikaanse trypanosomiasis [HAT]) stond in die tijd voorop in het onderzoek, niet een verwaarloosde ziekte zoals het nu is, en de ontwikkeling van suramine was een doorbraak voor het opkomende gebied van chemotherapie.  

Lees nu de volgende paragraaf in de ondertitel  (Too) Many Targets  in the  100 Years of Suramin  PDF om de antidotum-eigenschappen van de spike-eiwitbesmetting te begrijpen (afgeleid van het mRNA dat instructies geeft om een ​​spike-eiwit in andere cellen te repliceren):  

Suramine vermindert verder de activiteiten van een groot aantal enzymen die betrokken zijn bij de  synthese en modificatie van DNA en RNA : DNA-polymerasen (103, 104), RNA-polymerasen (103, 105, 106), reverse transcriptase (18, 103), telomerase (67) en enzymen die betrokken zijn bij het opwinden/afwikkelen van DNA (107, 108) worden geremd door suramine, evenals histon- en chromatine-modificerende enzymen zoals chromobox-eiwitten (109), methyltransferasen (110) en sirtuin-histondeacetylasen (111)  

Dit is medisch gesproken voor het remmen van de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA. 

Deze opmerking in de PDF onthult ook het vermogen van Suramine om microstolsels te remmen:

Suramine vertoonde ook remmende effecten tegen componenten van de  stollingscascade  (71, 130)…  

Overmatige stolling veroorzaakt bloedstolsels, ministolsels, beroertes en ongewoon zware menstruatiecycli. 

Dit is de reden waarom zoveel mensen tegenwoordig sterven aan bloedstolsels nadat ze het serum hebben gekregen, en waarom anderen nu onverklaarbare blauwe plekken vertonen nadat ze in contact zijn gekomen met iemand die het serum heeft ingenomen. 

Er wordt iets van de een naar de ander overgebracht, waarschijnlijk via de adem, aangevuld met een soort sympathische resonantie of feromoonuitstraling. 

De wijze van overdracht is op dit moment onduidelijk, maar gebeurt zeker. 

Dit fenomeen is geen toeval, deze symptomen waren al lang bekend voordat dit serum op het publiek werd losgelaten. Vaccinproeven zijn al tientallen jaren aan de gang. 

Waarom hebben ze besloten om een ​​geheel nieuwe aanpak met het mRNA te testen zonder dierproeven, en dus de mens als eerste testcase voor hun effectiviteit te gebruiken? 

US Center for Disease Control:  3.486 STERVEN – 86.080 gewonden in de VS tot 17 april 2021 na COVID-injecties in 4 maanden: meer vaccindoden geregistreerd dan de afgelopen 15 jaar GECOMBINEERD

Europees Geneesmiddelenbureau:  7.766 DEAD 330.218 Verwondingen: Europese database van bijwerkingen van geneesmiddelen voor COVID-19 “vaccins”

Een voor de hand liggende schijnvertoning

Elk natuurlijk medicijn met 0,01% van deze sterfgevallen en bijwerkingen zou onmiddellijk van de markt zijn gehaald. Dat onze professionals en besluitvormers deze schijnvertoning zijn blijven toestaan, laat zien dat deze schijnvertoning opzettelijk is. 

De hogere echelon van de medische professie promoot dit programma bij de mensen, terwijl ze zich ervan vrijwaren, en nemen dan hun persoonlijke tegengif om te voorkomen dat ze worden beïnvloed door de overdrachtsbesmetting. 

Sinds wanneer is het acceptabel om duizenden mensen te doden en honderdduizenden meer te verminken met een “medicijn”??? Waarom vinden we dit oké? Waarom vertrouwen we nog steeds de media en de medische tovenaars die deze schijnvertoning hebben verzonnen? Wanneer is genoeg genoeg? 

Het tegengif van het volk

Nu hebben de mensen het tegengif en het is gemakkelijk verkrijgbaar in de vorm van dennennaaldthee. Hoe weten we dit? Omdat Suramine een derivaat is van de oliën in dennennaalden. 

De hele kruidenbron (naalden) is superieur aan het enkelvoudige samengestelde extract (Suramin) – omdat de naalden een volledige aanvulling van fytonutriënten bevatten die tal van extra voordelen bieden waartoe het extract niet in staat is. 

Nu, hier is de directe verbinding tussen Suramine en Pine Needle Tea:

Suramine is afgeleid van Trypan Blue
https://en.wikipedia.org/wiki/Trypan_blue

Trypaanblauw is afgeleid van  toluidine , dat elk van verschillende isomere basen, C 14 H 16 N 2 , verkregen uit  tolueen . Trypan blauw wordt zo genoemd omdat het trypanosomen kan doden  , de parasieten die slaapziekte veroorzaken  . Een analoog van trypanblauw,  suramine , wordt farmacologisch gebruikt tegen  trypanosomiasis . Trypaanblauw is ook bekend als diamineblauw en
Niagarablauw … Trypanrood en trypanblauw werden voor het eerst gesynthetiseerd door de Duitse wetenschapper  Paul Ehrlich  in 1904.

Trypan Blue is een derivaat van tolueen dat een derivaat is van dennenolie.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tolueen

De verbinding werd voor het eerst geïsoleerd in 1837 door destillatie van  dennenolie  door de  Poolse  chemicus  Filip Walter , die het  rétinnaphte noemde . [10]

Ik herinner me persoonlijk vele jaren geleden dat een gezondheidsprofessional een Pine Sol-bad gebruikte om het lichaam van parasieten te ontdoen. 

Pine-Sol was gebaseerd op dennenolie toen het werd gemaakt in 1929 en tijdens zijn opkomst tot nationale populariteit in de jaren 1950. Vanaf 2016 bevatten Pine-Sol-producten die in winkels worden verkocht echter geen pijnboomolie meer om de kosten te verlagen. Wikipedia

Toch biedt  dennennaaldthee  een vergelijkbaar, zo niet superieur, voordeel, deels vanwege het feit dat het een direct mild extract van het hele kruid is, waardoor veel van zijn eigenschappen nog intact zijn en die door overmatige hitte tijdens destillatie en verdere dissectie kunnen worden vernietigd van de vele voedingscomponenten. 

Ik heb afgelopen herfst wat jonge Dougles Fir-naalden geoogst en de afgelopen maanden aan mijn ochtendthee-melange toegevoegd. Het moet een instinctieve oproep zijn geweest. Ik ontdekte de Suramine-info vorige week. 

De Douglas-spar naaldthee die ik heb gedronken geeft een energetische lift en een mooie boost aan het immuunsysteem. 

Dennennaalden bevatten veel vitamine C en A, naast tal van andere verbindingen die een lange lijst met voordelen bieden:

Een  Koreaans onderzoek uit 2011  toonde aan dat het gebruik van dennennaalden in thee de beste manier was om toegang te krijgen tot de antioxidantvoordelen van dennennaalden. 
De studie toonde aan dat het heetwaterextract van dennennaald proanthocyanidinen en catechinen  de hoogste niveaus van antioxidant voordelen biedt in  vergelijking met chemische extractprocessen.

Er zijn  andere bekende voordelen  die dennennaaldthee en de thee gemaakt van andere coniferen delen, waaronder:

 • Pijnstillend
 • antibacterieel
 • antischimmel
 • Ontstekingsremmend
 • antimicrobieel
 • antioxidant
 • antiseptisch
 • antitumor
 • Antitussivum
 • Antiviraal
 • Aromatisch
 • Samentrekkend
 • decongestivum
 • ontgiften
 • Ontsmettingsmiddel
 • diureticum
 • slijmoplossend middel
 • Immunomodulerend
 • Verbetert de bloedsomloop
 • verkwikkend
 • lymfatisch
 • ontspannend
 • Verlicht nerveuze uitputting en vermoeidheid
 • Verlicht pijnlijke spieren
 • herstellend
 • Tonic

Kruidenspecialisten over de hele wereld wisten al lang over de voordelen van deze eenvoudige natuurlijke thee. Dennennaaldthee wordt al duizenden jaren wereldwijd medicinaal gebruikt. 

Video dennennaald thee  (3 min)

Wild voedsel foerageren – dennen / sparren / ceders / sparren – groenblijvende thee

Een paar waarschuwingen

wees voorzichtig met de  taxus  (dat is geen echte den) en kan giftig zijn, hoewel het wel een paar  geneeskrachtige eigenschappen heeft.

De  cipres  mag niet in hoge doses als essentiële olie worden gebruikt, maar is normaal gesproken veilig.

De  ponderosa-den  is niet goed voor koeien, vooral vanwege de observatie dat wanneer drachtig vee de naalden eet, het verlies van het kalf is waargenomen, maar heeft een lange geschiedenis van gezondheidsvoordelen voor mensen voor aandoeningen van de luchtwegen, snijwonden, wonden en brandwonden, enz. .  
Verreweg de overgrote meerderheid van de coniferen zijn medicinaal gebruikt voor duizenden jaren met een uitstekende track record. Leer uw bomen kennen. Ze kunnen u en uw gezin een medicijnkastje vol gezondheidsvoordelen bieden.

Dennen-, sparren-, ceder- en dennennaaldthee is misschien wel de gemakkelijkste manier om de talrijke voordelen van de groenblijvende bomen te benutten, samen met een natuurlijke bescherming tegen ongezonde replicaties van spike-eiwitten van tegenwoordig. 

Combineer naar wens met andere kruiden om meer voordelen en smaken te verkrijgen.

Bronnen voor dennennaalden

Er is één primaire Amerikaanse leverancier (Etsy) voor de dennennaalden (naast het oogsten van je eigen) die ik op dit moment ken met 3 kwaliteitslijsten, elk van een andere wildcrafter aan de oostkust:
https://www.etsy.com/ listing/966522916/oost-witte-dennennaalden-1-lb

https://www.etsy.com/listing/728484784/blue-ridge-mountains-pine-needles

https://www.etsy.com/listing/681617302/north-eastern-appalachian-white-pine-tea

Hier is de belangrijkste referentielink voor nieuwe wildcrafters wanneer ze hun oogsten posten:
https://www.etsy.com/listing/235866986/pine-needles-fresh-cut-or-dried

Dosering:  3 kopjes per dag of meer van elke gewenste sterkte (op basis van het aantal naalden dat aan een french press of theepot wordt toegevoegd) met ongeveer 1-3 eetlepels naalden per kopje bijna kokend water. Dit is een onderhoudsdosis die de gezondheid bevordert.   

Grotere hoeveelheden naalden voor water kunnen therapeutisch worden gebruikt. Als het te zuur aanvoelt (vanwege de vitamine C) voor je systeem, matig de hoeveelheid en vul de thee aan met alkaliserend voedsel en donkergroene kruiden of zeegroenten.  

— — —    

Om de ernst van de situatie waarin we ons bevinden te begrijpen en om te begrijpen waarom, moeten we terugkijken in de geschiedenis naar de tijd waarin deze dag was voorspeld, duidelijk gepland en nu gecreëerd.  Hier is een duidelijk voorbeeld: 

Noot van de redactie: recept voor pijnboomthee

Voor een sterke immuunbooster raad ik aan om dennennaalden te sudderen met een andere combinatie van spar, ceder of spar. Ik gebruik een combinatie van een halve dennennaald en een derde vuren naalden, want dat groeit in het bos naast mijn huis.

Dennen- en sparrennaalden

Neem van de toppen van de takken, net zoals je in de bovenstaande afbeelding ziet.

Ik gebruik genoeg water om de naalden te bedekken. Breng water aan de kook, haal het van het vuur en leg de naalden in het hete water. Dek meteen je pan af. Zet je pan op een tweede brander die al laag staat en laat je thee 15-20 minuten op het laagste vuur sudderen.

Zorg ervoor dat u het deksel erop houdt terwijl het suddert en houd het drie minuten afgedekt totdat u uw thee van de brander hebt gehaald. Je wilt alle essentiële dennenolie opgesloten houden in je theewater, zodat ze niet verdampen, omdat dit de meest essentiële voedingsstoffen bevat, evenals het tegengif voor spike-eiwitten.

Dennennaald thee

Dennennaalden en Pine thee zijn een super eten en super antioxidant bij gebruik met mate. Het is veilig voor iedereen en zal een enorme boost geven aan je immuunsysteem, je humeur verbeteren en je energie verhogen.

Iedereen moet Ponderosa Pine vermijden , vooral zwangere vrouwen, omdat het zowel abortief als giftig is . Zorg er ook voor dat u de taxusboom niet aanziet voor dennenboom die er hetzelfde uitziet en tussen dennen groeit, maar niet tot dezelfde bomenfamilie behoort. Van taxus is bekend dat het bij 5-8% van de runderen abortussen veroorzaakt. Alle andere dennen zijn eetbaar.

Aanstaande moeders moeten oppassen dat ze niet te veel of te sterke concentraten van de dennennaaldthee consumeren om overmatige ontgifting te voorkomen. Dennennaalden worden al duizenden jaren in Finland gebruikt als voedingssupplement.

We worden geraakt met biologische wapens, dus ik raad aan om elke dag minstens 3 tot 6 kopjes dennennaaldthee te drinken. Je lichaam zal hunkeren naar deze voedzame thee en zal je vertellen hoeveel je moet consumeren. Als u een sterke ontgiftingsreactie heeft, verminder dan uw inname.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Dennenaald thee of suramine: een mogelijk antidotum voor spike eiwit transmissie van gevaccineerden naar niet-gevaccineerden

 • 13 juni 2021 om 14:44
  Permalink

  Dag Allemaal,
  Via deze weg wil ik even hetvolgende melden:
  Mijn echtgenoot is volledig gevaccineerd. Ikzelf neem deze experimentele injecties niet.
  Ik heb een regelmatige cyclus van 24 à 25 dagen. Vandaag is het dag 28 en menstrueer ik voor de 3e keer in 28 dagen. Vreemd. Zijn er nog vrouwen onder ons die iets opmerken?

  Ik heb al wel essentiële olie van dennennaalden (Pinus sylvestris) op mijn pols gedaan, misschien zal ik het best ook in de thee druppelen. Ik had ook al wel dennenaalden geplukt (van de courante dennen met lange naalden in ons land, die waarvan de naalden per 5 staan) maar ik was nog wat twijfelend of het wel een eetbare soort is. Iemand al ervaring mee?
  Sterkte aan iedereen!

  Beantwoorden
  • 20 juni 2021 om 11:40
   Permalink

   Ik ga straks ook gelijk het bos in om te verzamelen. Verdiepen in de soorten. Hopelijk baat het. Heel veel sterkte!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.