Ongeruste mails “van verbaasde artsen en gevaccineerden” over bloedtest na vaccinprik

De Taskforce Vaccinatie heeft de voorbije weken veel ongeruste mails ontvangen over mensen die na vaccinatie geen of amper antistoffen in hun lichaam vonden met een bloedtest.

“We kregen redelijk wat mails van verbaasde artsen en gevaccineerden ”, zegt taskforce-lid Pierre Van Damme (UAntwerpen).

“Zo’n bloedtest gebeurt nu dikwijls naar aanleiding van een check-up door de huisarts. Soms vragen mensen zelf om te checken of het vaccin wel werkt als er toch een bloedafname gebeurt voor iets anders. Dan zijn zij dubbel ongerust wanneer er geen antilichamen gevonden worden.”

Lees het hele artikel hier

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Ongeruste mails “van verbaasde artsen en gevaccineerden” over bloedtest na vaccinprik

 • 7 juni 2021 om 18:31
  Permalink

  en ze kunnen er zich altijd uitpraten,die experts,sluit ze op voor we allemaal vermoord zijn, mentale stoornissen manifesteert zich sneller(naar mijn zien) dan bij mannen, toch wordt dit ingehaald. Veel teveel mensen lopen ook mank. Pas op voor 5G,de frequentie zijn ze geleidelijk aan aan het opdrijven, de druk op mijn hersenpan ook.Tel daarbij dan het bucht die ze inspuiten,die spike eiwitten tasten, volgens de info op jullie site,de bloedaders aan?Ik roep iedereen op de regeltjes opgesteld door moordenaars niet meer te volgen,anders zijn we echt medeplichtig

  Beantwoorden
 • 7 juni 2021 om 18:33
  Permalink

  aanpassing(wel een tekort op dit forum,geen verbeterfunctie)mentale stoornissen bij vrouwen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.