Getuigenis patiënte B: Ik kon de bloedcellen tellen in het infuus? Wat is dit?

Ik ben reeds anderhalve week opgenomen in het ziekenhuis. In die tijd heb ik al heel wat kamergenotes gehad.

Er is hier een dame bij me, 70 jaar, die spontaan vertelt dat geen gezondheidsproblemen totdat ze haar vaccin kreeg. Sindsdien is ze misselijk en heeft ze hartritmestoornissen (slagen 180/min.), maar elk verband wordt ontkend…

Ik had gelezen dat je moet oppassen bij contact met gevaccineerden. Ik heb hier 2x iets raars voorgehad. Soms vloeit er wat bloed terug in mijn infuus, bij het opstaan, wat normaal is. Bloed is normaal gezien een flinterdunne rode homogene streep in zo’n leiding, die bij het terugvloeien geleidelijk aan vervaagt. In het begin dat ik hier was, kon ik de bloedcellen zien en tellen. Het was precies een rijtje munten die zijdelings lag. Er zaten cellen tussen die niet schoon rond meer waren, zelfs een sikkelvorm gezien. Ik heb dat 2x gehad…

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 17 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.