Zijn Artsen voor Vrijheid ‘anti-vaxxers’?

De massamedia (o.a. Knack en VRT) frameden ons onterecht als antivaxxers.

We willen uitdrukkelijk stellen dat wij van Artsen voor Vrijheid geen anti-vaxxers zijn. We hebben nooit contact gehad met een journalist omtrent deze kwestie. Waarop ze hun informatie baseren is ons niet bekend. 

Er loopt momenteel een dagvaarding tegen journalisten die deze vorm van desinformatie uitbrengen in de media. We beschouwen dit terecht als een vorm van laster en eerroof.

Heel wat medewerkers van onze vereniging zijn bovendien gevaccineerd (polio, mazelen, hepatitis). We hebben wel een duidelijke mening over het Covid19 vaccin, gebaseerd op onderbouwde wetenschappelijke informatie en we zijn hier zeker niet alleen in. Duizenden experten, artsen, zorgverleners en wetenschappers hebben hun zorgen wat dit vaccin betreft reeds gedeeld.  Het gezond verstand zegt ons ook dat een experimenteel vaccin op grote schaal toedienen uiterst onvoorzichtig is. Er bestaat medicatie voor Covid19 en het sterfteratio is niet van dien aard dat een noodsituatie dit kan rechtvaardigen.  

Het feit dat zoveel waardevolle informatie gedurende de laatste maanden botweg gecensureerd werd, wetenschappers in eigen land bedreigd werden, ontslagen of geridiculiseerd in de media,  zou een groot alarmsignaal moeten zijn voor een mens met gezond verstand.

We zien dat er een stijgend aantal mensen zijn met vaccinatieschade en willen deze informatie die duidelijk onderdrukt wordt naar boven brengen.

Wat kan u doen om vaccinatieschade te melden?

Vraag uw verzekeringsmaatschappij of ze de schade door vaccinatie dekt. Gezien het vaccin nog maar in Fase 3 van het onderzoek zit, is het experimenteel. Verzekeringen nemen deze verantwoordelijkheid niet graag op. Ook de farmaceutische bedrijven die de vaccins fabriceren zijn ontdaan van enige verantwoordelijkheid. 

Een gewaarschuwd mens…

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

5 gedachten over “Zijn Artsen voor Vrijheid ‘anti-vaxxers’?

 • 2 juni 2021 om 08:46
  Permalink

  mijn zus, die johnson en johnson heeft gekregen, ik vermoed (ik ben een zus,geen arts en merk de veranderingen)dat zij lijdt aan prionziekte.Zij heeft de prik gekregen op zaterdag 15 mei 2021,mentaal,vindt ik dat het er niet goed mee gaat.Zelf weet ze het niet.Wat onmenselijk,als marktkramer,welke gevolgen zal dit hebben?.Intussen is haar man op 14 mei 2021 voor de tweede keer geprikt met pfifer en hij wordt dement en is aan de dafalgan.
  Als er iemand wat weetjes heeft, een doe -ideetje of wat dan ook, alles wat mijn zus kan ondersteunen is welkom
  En een volgende vraag:wat als 5G in zijn volle capaciteit wordt aangestoken?

  Beantwoorden
 • 2 juni 2021 om 08:55
  Permalink

  Verantwoordelijkheidszin en solidariteit onder noemer de shot laten zetten,voor wie zijn soldidariteit,?
  en dan maar de mensen aan hun lot overlaten en binnen de vier muren loopt het dan verkeerd, de één aan de dafalgan,de andere hyper en dan is de verantwoordelijkheid van de maatschappij schande spreken over mensen.En zo komt ten allerlaatste hun wishfull denken toch uit, agressie en mentale deficit van de samenleving.Kassa,kassa ,kassa en de mensen blij(stel je voor,(stel je voor een familie van 8)

  Beantwoorden
 • 2 juni 2021 om 14:48
  Permalink

  In 2009 wist ik al dat in 2020 een virus in de wereld losgelaten zou worden op de bevolking ..Dat bleek uit een toen uitgelekte bilderberg conventie vergadering verslag. Er werd toen gesproken over het decimeren van de wereldbevolking te beginnen bij de ouderen en de zieken.
  In het boek .. the 4th industrial revolution , die een paar maanden geleden verschenen is ,(boek van claus schwab voorzitter van het world economic forum ) word deze stelling in het boek omschreven. Het decimeren van het aantal inwoners op aarde door het loslaten van pathologische virussen en vaccins op de bevolking..
  Covid 19 nieuw ??? dacht effe van niet.. ik wist al 10 jaar dat 2020 dit zou brengen…. durf me nu maar wappie te noemen.

  Beantwoorden
 • 2 juni 2021 om 14:56
  Permalink

  En dan nog iets tot slot ….wat nu als mensen allang immuun zijn en T cellen(sars-2 T cellen) in het immuunsysteem hebben ?
  Als je naar je huisarts gaat kom je niet verder dan een sierologiche test waarin enkel word gekeken naar igg iga en igm cellen.. maar dat zijn tijdelijke immuun cellen.
  De echte immuniteit meet je door T B en J cellen.. ik vraag me af waarom er daar niet op getest word.?
  Mijn antwoord is; Omdat dan naar buiten zal komen dat minstens 50% van de bevolking allang immuun is voor covid en zijn mutaties en dat kunnen hugo de jongen en zijn broertje Marijn (Marijn die bij astra zeneca werkt of werkte)) geen profijt van trekken … met de door hugo de jongen gelanceerde europeesche virus aanpak..

  Dit hele zaakje stinkt .. stinkt naar belangenverstrengeling, stinkt naar Elitaire machten die deze wereld achter de gordijnen stikum besturen … JFK waarschuwde ons al in de jaren 60 toen hij zei” Secret society’s are ruling the world not the politicians.

  Beantwoorden
 • 3 juni 2021 om 16:26
  Permalink

  kunnen we eens over een ander geweld spreken?het wegwerken van mensen die de multinationals niet dienen?Ah ja, is het ene geweld vb moordpoging niet even erg als verkrachting?vb twee mensen bij de kapper, de ene moderna,de ander pfifer,beiden zeggen bijna tegelijk, we zullen korte zomer gehad hebben. Dan een vrouw johnson en johnson, het is toch erg, 8 juni de langste dag,onze zomer is daarbij voorbij.Haar straatnaam verkeerd beginnen spellen(en die vrouw ken ik heel goed), etc..nog geen twee weken geleden een shot gekregen en het enigste ze gaan doen is schande spreken over misdragingen van een persoon.Brugge ,gent etc..de politici zijn de mensen aan het vermoorden en voor wat?geld die er niet meer is,En wees gerust, het waren allemaal vrouwen.
  Kan het zijn dat zelfs bij niet geprikte vrouwen,die in contact geweest zijn met mensen die een shot hebben gehad, hormonale veranderingen ondergaan?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 13 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.