Video: Duizenden overlijdens na coronavaccinaties

De balans van drie maanden coronavaccinaties in de praktijk is opgemaakt en we leggen u alarmerende feiten en cijfers voor. De politiek, de reguliere media en ook de gezondheidsautoriteiten ontkennen niettemin met ongelooflijke onwetendheid het duidelijke verband van de vastgestelde sterfgevallen met de onvoldoende onderzochte coronavaccinaties. Daarom kunnen deze alleen worden gestopt door de hoogste autoriteit in een democratie, en dat is de soevereine mens, het volk zelf! Wie nu zwijgt, stemt uiteindelijk in met de onverantwoordelijke manier van geruststelling door politiek, media en autoriteiten.

Daarom is deze uitzending (Nederlandse ondertiteling) niet alleen een wake-up call, maar ook een oproep aan iedereen om hierop actie te ondernemen:

Mogelijkheid 1: Waarschuw politici, gezondheidsdiensten, dokters en andere zorgverleners! Onder deze wake-up call, bieden wij u op onze website als bronvermelding informatie aan over sterfgevallen en corona ziektes in relatie tot coronavaccinaties, die beschikbaar is om te downloaden en uit te printen, evenals belangrijke grafieken die in deze uitzending worden vermeld. En eist u vooral op basis van deze documenten, dat de verantwoordelijken onmiddellijk stoppen met de coronavaccinaties. Als de bevolking voldoende druk uitoefent, zullen ze wel moeten reageren.

Mogelijkheid 2: Als gedupeerde een klacht indienen bij het Openbaar Ministerie! Vele Openbare Ministeries weigeren tot dusver onderzoeken en lijkschouwingen te doen in verband met dit “coronavaccinatie-schandaal”. In Duitsland kan je een Anwälte für Aufklärung (advocaten voor opheldering) hebben nu deskundige modelaangiftes voor strafbare feiten gemaakt die iedereen, ook zonder advocaat gemakkelijk kan overnemen. Details van de aangifte van strafbare feiten zijn te vinden in de hier ingevoegde uitzending. Of dit in België kan is niet zeker.

Mogelijkheid 3: Meld vaccinatieschade waarvan u op de hoogte bent! Helpt u mee, zodat de snelle toename van vaccinatieschade niet langer kan worden genegeerd. Iedereen die weet heeft van vaccinatieschade, kan dit melden op het FAGG.be en op onze website.

Op het onafhankelijke internetplatform VETOPEDIA.ORG kunt u zelf vaccinatieschade publiceren. Gebruik ook dit onafhankelijke platform om de u bekende gevallen van vaccinatieschade openbaar te maken!

Mogelijkheid 4: De hoogste prioriteit:
GROTERE VERSPREIDING! Informeer zelf de nietsvermoedende bevolking over dit “vaccinatieschandaal”, want de reguliere massamedia censureren deze vitale informatie! Alleen een goed geïnformeerde bevolking kan een einde maken aan dit “ongebreidelde vaccinatiebeleid” met zijn onberekenbare risico’s. De druk van het volk op de politiek en de media moet zo groot worden dat zij een openbaar debat met alle deskundigen niet verder kunnen blijven weigeren. Steun daarom onze wakker schuddende wake-up call! Help mee zodat deze wake-up call ook andere landen en talen bereikt!

Lees alle informatie gegeven bij deze video hier: www.kla.tv/18759

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Video: Duizenden overlijdens na coronavaccinaties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 20 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.