Topviroloog reageert fel op de beschamende factchecking van Knack en VRT

Top viroloog Geert Vanden Bossche (ex-Gavi) kwam eerder met onthutsend nieuws. Daarna volgende een golf van ridiculisatie in de massamedia. Hij werd zelfs een veearts genoemd door de factcheckers van Knack. Luister naar zijn reactie hier op:

‘Vlaamse veearts’ reageert op ongefundeerde wetenschappelijk commentaar, factchecking en kritiek

‘Vlaamse veearts’ reageert openlijk op ongefundeerde wetenschappelijk commentaar, factchecking en (scheld)kritiek van Knack, VRT en DPA, en herhaalt zijn oproep tot een publiek wetenschappelijk debat en constructieve samenwerking.

www.geertvandenbossche.org

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.