Bestel nu het boek van Ingeborg T.M. Sergeant – Het effect van meditatie

Naar aanleiding van ons komende symposium 2 mei met o.a. Ingeborg willen we u graag het boek van haar aanbieden.

U steunt er onze organisatie en Ingeborg mee.

Sinds 2005 begeleidt Ingeborg T.M. Sergeant in De evolutie, haar centrum voor Dru yoga, meditatie en zelfontwikkeling, mensen in therapie en coachingtrajecten én geeft ze meditatieworkshops aan groepen. Daarnaast is ze Dru yogadocent. Na een lang traject van zelfstudie en allerhande opleidingen in de wereld van zelfontwikkeling, meditatie en coaching werd ze in 2020 bachelor in de Toegepaste psychologie, met als specialisatie coaching. Vrijwel tegelijkertijd rondde ze aan de Educatieve Academie in Berchem ook haar postgraduaat Psychotherapie in de interactionele vormgeving, integratieve psychotherapie en counseling met cliëntgerichte-experiëntiële basis af, een vierjarige therapieopleiding. De succesvolle beëindiging van deze beide opleidingen was een belangrijke mijlpaal. Voor beide opleidingen maakt ze een eindwerk. Op vraag van collega-therapeuten en cliënten werden deze beide scripties nu bijeengebracht in ‘Het effect van meditatie’.

In het eerste deel van dit boek onderzoekt Ingeborg wat het effect is van meditatie op iemands fysieke en psychologische welbevinden. In het tweede deel (G.O.D. I.N. therapie) gaat ze nader in op de vraag hoe God bestaansrecht kan krijgen in een I.V.-praktijk.

Dat beide scripties nu voor een geïnteresseerd publiek beschikbaar worden gesteld, betekent voor Ingeborg de kroon op een werk van vele jaren.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Bestel nu het boek van Ingeborg T.M. Sergeant – Het effect van meditatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 9 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.