BELANGRIJK ! Ex-GAVI Vaccinoloog Geert Vanden Bossche waarschuwt: “ik ben meer dan bezorgd over de desastreuze impact op het menselijke ‘ras’.”

SUPER ACTUEEL! Voormalige naaste topmedewerker van de Bill en Melinda Gates Foundation, topvaccinoloog van GAVI en andere grote vaccininstituten in onder meer Duitsland en Nederland, Geert vanden Bossche, waarschuwt voor de gevolgen van massavaccinaties tijdens de pandemie. Hij deed dat tijdens de Vaccinatietop in Ohia van 1-3 maart.

Ik heb de slides bijgevoegd van de keynote die ik gisteren heb gehouden op de Vaccine
Summit in Ohio (“Why should current Covid-19 vaccines not be used for mass vaccination
during a pandemic?”). Bekijk ze alstublieft.

Waar het op neerkomt is dat ik niet inzie hoe de massale vaccinatiecampagnes niet zouden kunnen leiden tot een rampzalige verergering van de Covid-19 pandemie. Niemand schijnt dit echter te beseffen; in plaats daarvan richten vaccinologen, clinici en wetenschappers zich alleen op de (positieve) resultaten op korte termijn en de gevolgen op individueel niveau.

Niemand lijkt te kijken naar de gevolgen en het risico op het niveau van de menselijke bevolking (die, naar ik heb begrepen, vrij snel duidelijk zullen worden).
Waarom maakt niemand zich zorgen over “immuunontsnapping (1) ” terwijl Covid-19 al heeft weten te ontkomen aan de aangeboren immuniteit van mensen, zoals blijkt uit meerdere nieuwe, meer besmettelijkere virusvarianten (hoogstwaarschijnlijk als gevolg van de wereldwijde invoering van infectiepreventiemaatregelen)?

Het gebruik van vaccins in de lopende massale immunisatiecampagnes zal hoogstwaarschijnlijk de (adaptieve) immuunontsnapping verder versterken, aangezien geen van de huidige vaccins de replicatie/overdracht van virusvarianten zal voorkomen. Hoe meer we deze vaccins gebruiken om mensen midden in een pandemie te immuniseren, hoe besmettelijker het virus zal worden. Met de toenemende besmettelijkheid neemt ook de kans toe dat het virus resistent wordt tegen de vaccins.

Het is niet echt raketwetenschap, het is een basisprincipe dat wordt onderwezen in de eerste vaccinologieles van een student: men moet geen profylactisch vaccin gebruiken bij bevolkingsgroepen die blootstaan aan een hoge infectiedruk (wat nu zeker het geval is, aangezien er momenteel meerdere zeer besmettelijke varianten circuleren in vele delen van de wereld). Om volledig te ontsnappen aan de selectieve immuundruk die wordt uitgeoefend door antilichamen gegenereerd ten gevolge van de vaccins, hoeft Covid-19, een zeer veranderlijk virus, alleen nog maar een paar mutaties aan te brengen in zijn receptor-bindend domein …

Ik ben uiterst bezorgd over de rampzalige gevolgen die dit zou hebben voor ons menselijk “ras”. Niet alleen zouden mensen hun door vaccinatie verkregen bescherming verliezen, maar ook hun kostbare, variant-aspecifieke (!), aangeboren immuniteit zal verdwijnen (dit komt doordat antilichamen aangemaakt na vaccinatie het afleggen tegen natuurlijke antilichamen wat binding aan Covid-19 betreft, zelfs wanneer hun affiniteit voor de virusvariant relatief laag is).

Ik heb alle verantwoordelijke gezondheids- en regelgevende autoriteiten gewaarschuwd, met inbegrip van de WHO, CDC, FDA enz. en heb gevraagd om mijn bezorgdheid in overweging te nemen en onmiddellijk de discussie te openen over de rampzalige gevolgen die elke immuunontsnapping van Covid-19 zou hebben.

Ik weet natuurlijk dat de huidige massale vaccinatiecampagnes krachtige en wereldwijde steun genieten van een groot aantal verschillende partijen/belanghebbenden. Maar, tenzij mij het tegendeel wordt bewezen, kan dit geen excuus zijn om te negeren dat de mensheid op dit moment misschien een vrij onschuldig virus aan het omvormen is tot een oncontroleerbaar monster. Ik ben nog nooit zo serieus geweest over een uitspraak die ik heb gedaan.

(1) https://vhig.nl/dossier-artikel/schrikbeeld-van-immuunontsnapping/

Lees de hele PDF hier: Geert vanden Bossche

Daarvoor deed hij al een uitgebreide oproep aan de WHO om per direct de hele vaccinatie campagne tegen Covid-19 te stoppen omdat het desatreus uit zou pakken: Geert vanden Bossche II

Dit is Dr. VandenBossche zijn ervaring als vaccinoloog.

https://www.linkedin.com/in/geertvandenbossche/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

18 gedachten over “BELANGRIJK ! Ex-GAVI Vaccinoloog Geert Vanden Bossche waarschuwt: “ik ben meer dan bezorgd over de desastreuze impact op het menselijke ‘ras’.”

 • Avatar
  4 maart 2021 om 16:23
  Permalink

  De boodschap is klaar en duidelijk.
  Het valt op hoe mensen blijkbaar pas spreken als ze niet langer verbonden zijn aan bepaalde instellingen. Maar bon. Ze spreken tenminste.
  Dat hij over het menselijk ras spreekt, zou toch alarmbellen moeten doen afgaan? Misschien is een van de volgende stappen een patent op het menselijk genoom. Dat proberen ze toch al jaren te bemachtigen. Lukt enkel na modificatie. Benieuwd hoe het verder gaat, maar een ding is zeker: als mensen niet stilaan beginnen leren hun eigen verantwoordelijkheid nemen en ‘NEEN’ leren zeggen tegen zogenoemde ‘autoriteiten’, zal de mensheid nooit meer volwassen worden.

  Beantwoorden
  • Avatar
   6 maart 2021 om 22:29
   Permalink

   Ja het is echt heel triest!! Mensen lopen achter de kudde aan🙀🤑rare wereld is het . En waarom zit rutte er nu nog ? Het is toch wel duidelijk dat hij nu wel moet vertrekken!!!🙏🙏🙏I

   Beantwoorden
 • Pingback: {Terugnaarbeter.nl}

 • Pingback: ALARMEREND BERICHT: Relatief onschadelijk virus wordt omgetoverd tot biologisch wapen – {Terugnaarbeter.nl}

 • Avatar
  5 maart 2021 om 12:56
  Permalink

  Beste,

  Hoe komen jullie aan deze informatie? Ik kan dit nergens terugvinden…

  Beantwoorden
 • Avatar
  6 maart 2021 om 12:22
  Permalink

  Waarom laten de wereldleiders zich voor de camera inenten met het “Covid-19 vaccin”?
  De koningin van Engeland, Orbán van Hongarije o.a.
  Ook Obama, Bush en Clinton laten coronavaccinatie op tv uitzenden.

  Om mensen te laten zien dat het veilig is: “Safe and Effective” stond er ook op de billboards tijdens de inentingsreclamestunt op tv.

  Hoe “Safe and Effective” het allemaal is kun je zien op Youtube.com: shockerende bekentenissen van wereldgezondheidsambtenaren over de veiligheid van vaccins.
  Informed Consent Action Netwerk was daar aanwezig in Geneve waar de top van de WHO bijeenkwam voor een “Global Vaccine Safety Summit”.
  Kijk en de haren rijzen je te berge…
  https://www.youtube.com/watch?v=dzRG5AfFKB8

  Ik heb alle papers van Geert van de Bossche doorgespit en één en ander op internet opgezocht ter verduidelijking.

  Een therapeutisch vaccin is een vaccin dat gebruikt wordt om een ziekte te behandelen.
  Een profylactisch vaccin is een vaccin die een infectie voorkomt.

  Het basisprincipe dat wordt onderwezen in de eerste vaccinologieklas van een student luidt als volgt: GEBRUIK GEEN PROFYLACTISCH VACCIN BIJ POPULATIES DIE WORDEN BLOOTGESTELD AAN HOGE INFECTIEDRUK (wat nu zeker het geval is aangezien er momenteel in veel delen van de wereld meerdere zeer besmettelijke varianten in omloop zijn)

  In het script van Geert v.d. Bossche is te lezen:
  NK-cell based vaccines should become a public priority.
  NK-cell based vaccines hold great promise for stopping this pandemic at its source while also ensuring future preparedness to emerging pandicic threats at large.

  Ik vraag me sterk af of al die leiders niet dit NK-cell based vaccin krijgen toegediend voor de camera voor de versterking van hun natuurlijke immuunsysteem.
  En de bevolking krijgt het profylactische Covid-19 vaccin wat hun immuunsysteem in lockdown zet, zodat hun immuumsysteem niet meer naar behoren functioneert als ze in contact komen met een mutatie van het virus.

  Targeting Natural Killer Cells for Improved Immunity and Control of the Adaptive Immune Response

  Beantwoorden
  • Avatar
   6 maart 2021 om 16:58
   Permalink

   Ik mag aannemen dat die echt niet hetzelfde als het “gewone volk” ingespoten krijgen!
   Dat is bedoeld om ons over de streep te halen om het ook te nemen!!
   Toneelspel voor TV, en vele “schaapjes” die het weer geloven!🤮

   Beantwoorden
   • Avatar
    8 maart 2021 om 21:48
    Permalink

    Inderdaad. De meeste z.g vaccinatie, s zijn ook nep. Ingeschoven naalden of geen naalden, werdt niets ingespoten

    Beantwoorden
  • Avatar
   31 maart 2021 om 15:45
   Permalink

   Ik krijg kriebels wanneer ik dit zie. Niet om wat G VDB zegt, maar omdat hij als enige oplossing een ander vaccin voorstelt! En wat met de natuurlijke immuniteit? We hebben voor covid helemaal geen massa vaccinaties nodig, niet met een profylactisch of enig ander middel. We hebben gezonde voeding, buitenlucht, geen stress en vooral geen nieuwe EMS nodig. Wat hij zegt en wat hij schrijft staat ook lijnrecht tegenover elkaar. Bovendien ‘waarschuwt’ hij voor het ‘overspringen’ van mens op vee. En wat gebeurt er bij vee dat ‘besmet’ is (te testen via die o zo betrouwbare PCR testen?)? Inderdaad die worden massaal geslacht en dan verbaasd dat er voedselschaarste is. Voor mij een zeeeeeeer rode vlag is het feit dat zijn filmpjes niet onmiddellijk zijn gecensureerd door FB en YouTube. Al het andere wordt er zeer snel afgehaald. Wat hij zegt is duidelijk geen bedreiging voor big tech en big Pharma.

   Beantwoorden
   • Avatar
    9 april 2021 om 18:50
    Permalink

    Sorry hoor, maar toen een week later het interview van Geert v.d. Bossche en Dr. Phillip Mc. Millan op dinsdag 9 maart op deze site stond, was nog geen paar uur later de hele website van artsenvoorvrijheid.be ineens uit de lucht.
    Geert v.d. Bossche zegt dat er nooit handmatig ingegrepen had mogen worden in deze pandemie. Dan had het virus geëradiceerd kunnen worden.
    Omdat dat wel gebeurd is, en virussen aan immuunontsnapping doen, en dus muteren kan de zaak uit de hand lopen en kan het virus uiteindelijk multiresistent worden. En dus uiteindelijk misschien ook op het vee over kunnen gaan.
    En er is een verschil tussen een profylactisch vaccin en een therapeutisch vaccin.
    NK-cell based is een therapeutisch vaccin en zou een mogelijkheid kunnen zijn om te helpen in een toch al uit de hand gelopen situatie.
    Geert v.d. Bossche is een goede wetenschapper met zijn hart op de goede plaats, hij maakt zich ook zorgen om zijn familie.
    En hij gaat niet zomaar zijn goede naam te grabbel gooien, hij weet wel waarover hij het heeft, wat hij zegt is gebaseerd op pure wetenschap.

    Beantwoorden
 • Pingback: Jonge vrouw in Spaans ziekenhuis stort in elkaar na covid-vaccinatie (update na factcheck) | Artsen Voor Vrijheid

 • Avatar
  6 maart 2021 om 22:19
  Permalink

  Juist ja! Onze viroloog Marc van Ranst had in zijn eigen ULeuven Pfizer kunnen nemen…maar ging naar een publieke prikplek in zijn woonplaats… Kon hij, publieksgeil, een mooi “voorbeeld” stellen (met een fysiologisch-zout oplossing wss) Ik moest hem maar niet meer mailen met onzinberichten, hij vond het leven zo toch al kort genoeg 😳
  Aan een expirimentele gen-therapie wil ik liever niet meedoen, conform Neuremberg ook niet in gedwongen of gechanteerd worden. Ik ben een mens en houd van mijn eigen DNA.

  Beantwoorden
  • Avatar
   8 maart 2021 om 23:28
   Permalink

   kijk toch maar uit met politiekers aanschrijven. Vandaag las ik dat iemand anderhalf jaar gevangenis straf kreeg omdat hij blijkbaar te veel mails ivm corona stuurde naar politici. Ken de bijzonderheden niet, maar anderhalf jaar bak voor mails??? Alsof ze niet weten hoe iemand te blokkeren?

   Beantwoorden
 • Avatar
  7 maart 2021 om 13:41
  Permalink

  Beste artsen,
  Is het contact tussen Reiner Fuellmich en Geert v.d. Bossche al gelegd?
  Heel belangrijk lijkt mij!

  Beantwoorden
 • Avatar
  8 maart 2021 om 18:13
  Permalink

  Heel veel dank voor het delen van deze publicatie in het Nederlands. Ook dank aan Jacky met deze aanvullende informatie. Ik heb het opgeslagen op mijn pc; dit is zo belangrijk, dit moet bewaard blijven.

  Beantwoorden
 • Avatar
  7 april 2021 om 13:28
  Permalink

  Ik denk er het mijne over,waarom moeten wij als risico patiënt zolang wachten.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.