200 Indiase dorpelingen springen in rivier om COVID-19 vaccinatie te ontlopen

Toen het team van het ministerie van Gezondheid aankwam in Sisoda Village in Uttar Pradesh om de dorpelingen te vaccineren, renden de dorpelingen naar de oever van de rivier. Nadat het team hen aan de oever omsingelde, sprongen bijna 200 dorpelingen in de rivier Saryu om aan de gedwongen COVID-19 vaccinatie te ontkomen.

Sisauda is een dorp met 1500 inwoners, gelegen in de Terai, 70 km van de districtshoofdstad Barabanki.

Het besef van de bijwerkingen van het vaccin en van sterfgevallen na vaccinatie is in dit dorp zo groot dat ongeveer 200 dorpelingen zijn weggerend en de oever van de Saryu-rivier bereikten.

Toen het team van de gezondheidsdienst vernam dat dorpelingen uit het dorp wegrenden in de richting van de rivier, zijn zij hen gevolgd om hen ervan te overtuigen de vaccinatie te nemen.

Maar toen de gevluchte dorpelingen het team zagen naderen, konden ze geen andere uitweg vinden en sprongen in de rivier de Saryu.

Nadat het team van de gezondheidsdienst de dorpelingen in de rivier zag springen, vroegen zij hen eruit te komen, maar de dorpelingen wilden geen voet verzetten.

Later bereikten overheidsfunctionarissen de plek en vertelden de dorpelingen dat zij niet zouden worden gevaccineerd, waarna zij uit de rivier kwamen.

Shishupal, een lokale boer die zijn middelbare schooldiploma heeft gehaald, is ervan overtuigd dat het COVID-vaccin ‘schadelijk’ is en waarschuwt andere mensen.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.