2 proefpersonen voor coronavaccin Pfizer overleden

coronavaccin

De Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA heeft dinsdag toegegeven dat twee proefpersonen die deelnamen aan het onderzoek naar het coronavaccin van Pfizer zijn overleden. Eén van hen leed aan immuundeficiëntie, schrijft The Jerusalem Post op basis van gegevens die eerder zijn vrijgegeven.

De FDA waarschuwde verder dat patiënten na de tweede dosis vaak last krijgen van ‘ernstige bijwerkingen’. Onlangs bleek dat in de Verenigde Staten ook een proefpersoon voor het vaccin van Moderna was overleden, kort na het ontvangen van de tweede dosis. Het ging om een priester uit Philadelphia.

In Groot-Brittannië werden twee patiënten ernstig ziek tijdens de vaccintesten van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford. Die claimden later dat de ziektes niets te maken hadden met het onderzoek.

In Brazilië werd het onderzoek naar het experimentele coronavaccin van Sinovac korte tijd stilgelegd nadat een proefpersoon was gestorven.

Verboden

Israël heeft 8 miljoen doses van het Pfizer-vaccin gekocht. Daarmee kunnen zo’n 4 miljoen mensen worden gevaccineerd. Hoewel sommige gezondheidsfunctionarissen hebben gezegd dat ‘we kunnen beginnen met vaccineren zodra de vaccins beschikbaar zijn’, zei directeur-generaal van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid Chezy Levy dat het verboden is om te vaccineren totdat de FDA het vaccin van Pfizer heeft goedgekeurd.

Nederland krijgt naar verwachting in de eerste week van januari een half miljoen doses van dit coronavaccin. Dat zijn er veel minder dan oorspronkelijk de bedoeling was.[Zero Hedge]

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

16 gedachten over “2 proefpersonen voor coronavaccin Pfizer overleden

 • 27 december 2020 om 12:32
  Permalink

  Iedere dode is er een te veel. Dit is totaal onacceptabel!

  Volgens voorlopige cijfers van de CDC krijgen bijna 3% van de mensen die dit ‘vaccin’ nemen hebben ook dermate ernstige bijwerkingen dat ze normaal dagelijkse activiteiten niet meer kunnen kunnen uitvoeren, niet in staat zijn te werken en/of professionele medische hulp nodig hebben. Een aantal menden Dit lijkt mij ook niet normaal voor een vaccin.

  Is dit ‘vaccin’ ook getest op mensen die het virus al onder de leden hebben gehad en er intussen natuurlijke immuniteit tegen hebben ontwikkeld? Is er bekend welk effect van dit ‘vaccin’ bij deze groep gaat hebben?

  Hoewel het ‘vaccin’ niet is getest op zwangere vrouwen en het effect op het ongeboren kind niet bekend is, worden zwangere vrouwen volop gevaccineerd.

  We zijn getuige van het meest bizarre riskante medische experiment ooit. Als dit fout gaat, zullen heel wat politici, wetenschappers en journalisten zich moeten verantwoorden voor hun rol en aandeel in deze misdaad tegen de mensheid.

  • 2 januari 2021 om 10:48
   Permalink

   Hoe kan het zijn dat dit niet duidelijker wordt bekendgemaakt!
   Steun gewone mensen door dit op de nationale tv. te krijgen?!
   Wij willen geen “mens proeven“….

 • 27 december 2020 om 17:28
  Permalink

  Als jullie nou zelf het artikel hadden gelezen in de Jerusalem Post, dan had je dit gelezen:

  “According to the published data, six of the participants in the experiment died, two of whom received the vaccine and four of the control group,” said Dr. Uri Lerner, the scientific director for Midaat. “After an in-depth examination, no connection was found between the experiment and the cause of death.”

  Oftewel, in de controlegroep zijn 4 mensen overleden. 2 meer dan in de vaccin-groep! De controlegroep kreeg fysiologisch zout. Er is geen enkele relatie met het vaccin!

  Heel erg jammer en zelfs zielig deze stemmingmakerij.

  • 28 december 2020 om 06:37
   Permalink

   Die 4 mensen uit de controlegroep zijn vast overleden aan t Corona Virus dan heh…
   In feite gaat iedereen alleen nog maar dood aan dit Virus toch?
   Zelfs “De Griep” is er inmiddels aan overleden.
   Al overlijd je aan een hartstilstand en ben je positief getest…is het Corona…
   Onderliggende ziektes? Nee hoor…Corona!
   Enkel die 2 mensen die overleden zijn uit de Vaccingroep hadden natuurlijk Geen Corona…
   Nee natuurlijk niet want Zij waren volledig Beschermd [wat we totaal niet weten]…pfffff
   Nou… IK Weet het dan wel…GEEN VACCIN.

  • 28 december 2020 om 09:58
   Permalink

   Ik probeer het ook wel eens, maar deze mensen zitten zo diep in de fabeltjesfuik dat ze niet te overtuigen zijn. Ga zo door Henk, maar ik heb het opgegeven.
   Triest volk, die ontkenners.

   Het ga je goed,
   Leon

  • 28 december 2020 om 13:13
   Permalink

   2 vrouwen in de USA worden vermist nadat ze het vaccine hadden gekregen. Een van hen viel flauw terwijl ze live voor de tv geinterviewd werd kerel. Sindsdien verscheen er een video dat ze weer aan het werk zou zijn als verpleegster, maar dat bleek een ander persoon te zijn. De 30 jarige vrouw wordt vermist en er is zelfs een doodsverklaring van haar gevonden in het register van de stad waar ze woonde! Als je niet weet waar je het over hebt kun je beter je mond houden.

   • 28 december 2020 om 16:01
    Permalink

    Wil je de bron vermelden a.u.b.? Waar kan ik de video bekijken?
    Groet, Leon

   • 28 december 2020 om 16:28
    Permalink

    Waarschijnlijk refereer (dat betekent: verwijzen naar) je aan dit geval: https://www.bbc.com/news/55364865

    Er heeft nieuws op Facebook gestaan maar Facebook is geen nieuwsbron. Leuk om oude klasgenoten terug te vinden of te zien wat tante Riet vandaag weer heeft gebakken maar beslist geen nieuwsbron.

    Facebook heeft het bericht inmiddels moeten terugtrekken en verwijderden. Ook YouTube is geen nieuwsbron maar uitstekend geschikt voor het bekijken van kattenfilmpjes of mooie momenten uit de sport maar eveneens geen nieuwsbron.

    Je zult het niet geloven maar bij de mainstream media werken mensen met een gedegen opleiding die graag nieuws willen brengen. Zij checken alle verhalen bij meerdere bronnen. (één bron is géén bron!)
    Zoek zaken ook eens wat meer op op sites van de BBC, het NRC, de New York times.

    Ik wens je een mooi leven en een goede gezondheid,
    Leon

   • 29 december 2020 om 09:50
    Permalink

    Ze had een bekende aandoening waardoor ze flauwviel KEREL.

 • 27 december 2020 om 17:49
  Permalink

  ben er ook huiverig voor, omdat ik heel ziek van de griepspuit wordt dan heb ik hier ook geen vertrouwen in

  • 30 december 2020 om 20:21
   Permalink

   Het is gewoon een feit dat er nog heel wat boven zal komen drijven.
   Politici hebben veel fouten gemaakt.
   Voor farmaceuten is dit een miljarden deal zoniet biljoenen deal.
   Dus het was een grote race om dit te ontwikkelen en een grote race naar het geld.
   Vergis je maar niet en er zullen echt wel wat hoekjes afgesneden zijn.

Reacties zijn gesloten.