18 Leugens en 18 waarheden over Covid-19 en de vaccins

🕒 Leestijd: 11 minuten
Mauritanie : vers la réception de doses de vaccins Covid ...

18 leugens over mRNA-vaccins en Covid-19:

1. mRNA vaccins zijn geen gentherapie
2. mRNA vaccins zijn gewoon een meer high tech versie van uw gewone griepprik vaccin.
3. mRNA-vaccins worden binnen een paar dagen door uw immuunsysteem vernietigd
4. mRNA vaccins verlaten de injectieplaats in uw deltoide schouderspier niet
5. mRNA-vaccins zijn veilig
6. mRNA-vaccins zijn effectief
7. mRNA-vaccins worden na verloop van tijd minder efficiënt
8. Maskers beschermen ons allemaal tegen Covid
9. Massale vaccinatie moet plaatsvinden tijdens een pandemie
10. Lockdowns zijn heilzaam
11. Immuniteit door vaccins is even goed of beter dan natuurlijke immuniteit
12. Therapeutica zoals vitamine D, Ivermectin. Budesonide, Intraveneuze Vitamine C, Mondspoelingen met Cetylpyridinium Chloride, Zink en Quercetine. N-Acetylcysteïne (NAC), Hydroxychloroquine zijn ondoeltreffend en/of gevaarlijk en moeten worden geweigerd.
13. Vaccins veroorzaken geen miskramen.
14. Vaccin gemedieerde Myocarditis is mild.
15. Handen en oppervlakken kunnen Covid verspreiden. Dus moeten we handzeepjes gebruiken.
16. Asymptomatische mensen kunnen Covid verspreiden.
17. Vaccins zijn effectief tegen Omicron
18. Het Spike eiwit is de beste virale component om in een vaccin te gebruiken

Spike-eiwit - Artsenkrant op pc - Artsenkrant.com

18 Waarheden die deze misleidingen moeten verdoezelen:

1. mRNA-vaccins zijn gentherapie, omdat zij gevaccineerde cellen op genetisch niveau herprogrammeren om Covid spike-eiwitten te produceren.

2. mRNA-vaccins stellen het 1273 Aminozuren Wuhan HU1 (Wuhan alpha) spike-eiwit voor aan uw immuunsysteem. Maar vervolgens beschadigen ze je immuunsysteem zodanig dat je meer kans hebt om met Covid te worden besmet dan een niet-gevaccineerde persoon. Dus in werkelijkheid zijn het anti-vaccins. Een echte vaccinatie zorgt voor immuniteit op lange termijn, net zoals het herstel van een infectie zorgt voor een natuurlijke immuniteit op lange termijn. mRNA-vaccins zorgen slechts voor immuniteit op korte termijn gedurende een paar maanden. daarna worden ze negatief qua doeltreffendheid en worden ze antivaccins. Dus eigenlijk zijn de volledig gevaccineerden de echte anti-vaccineerders, omdat ze volledig anti-gevaccineerd zijn,

3. RNA dat niet door lipide nanodeeltjes wordt beschermd, wordt inderdaad in een paar dagen vernietigd. mRNA-vaccins die wel door lipide nanodeeltjes worden beschermd, zijn dat niet. Dit blijkt duidelijk uit het bekende feit dat een periode van 12 weken tussen de 1e en 2e vaccinatie een 3,5x sterkere antilichaamrespons oplevert dan een periode van 4 weken (todaynewspost.com). Dus in die extra 8 weken tussenpoos is er iets cumulatief aan de gang. Dat iets kan alleen maar de productie van spike-eiwitten zijn. Het DNA-vaccin van Astrazeneca produceert inderdaad een 4x sterkere antilichaamrespons bij een hiaat van 12 weken tussen de eerste twee injecties en een 18x sterkere antilichaamrespons bij een hiaat van 45 weken (foxnews.com). Het 12 weken gedrag van mRNA-vaccins verschilt dus nauwelijks van dat van de DNA-vaccins. Maar DNA-vaccins brengen een permanente verandering aan in uw cel-DNA (door het toevoegen van het spike-eiwit-DNA aan de celkernen van gevaccineerde cellen). Daarom is het mRNA net zo blijvend als het DNA (zeker tot 12 weken). Het mRNA breekt niet af in de eerste 2 dagen zoals het zou moeten. Door de lipide-nanopartikelcoating is het bijna net zo blijvend als DNA-vaccins. De andere mogelijkheid die door Zweden () is aangetoond, is dat het mRNA zichzelf in uw celkernen schrijft door een proces dat omgekeerde transcriptie wordt genoemd. DNA wordt verondersteld zichzelf in RNA te schrijven, dat vervolgens de ribosomen van uw cel programmeert om eiwitten te maken. Dat is transcriptie. Omgekeerde transcriptie vindt plaats wanneer RNA zichzelf in je DNA-kernen schrijf

4. Wanneer u wordt gevaccineerd, wordt het vaccin met 14,4 biljoen (Pfizer) of 48 biljoen (Moderna) kopieën van het Wuhan Alpha Spike-eiwit RNA in een coating van nanolipidedeeltjes door de druk die door de piepkleine naald wordt uitgeoefend in uw deltaspiercellen en in de interstitiële ruimte tussen die cellen geduwd.

Als je pech hebt, omdat niemand de moeite neemt om de vaccinatie af te zuigen, wat vroeger de standaardpraktijk was, toen de gezondheid van de patiënt nog een punt van zorg was, raakt de naald een ader en krijg je triljoenen spike-eiwitten die rechtstreeks in je hart worden geladen. Als je geluk hebt, vloeit de vloeistof tussen je spiercellen in je lymfestelsel en vandaar in je bloedstroom en vandaar in kleinere hoeveelheden en in een veel trager tempo in je hart.

Maar vergis u niet. Uw immuunsysteem herkent elke gevaccineerde cel die spore-eiwitten begint te produceren en stuurt killer T-cellen om die cel te vernietigen. Als die cel in je schouderspier zit, prima. Als die cel in je hartspier of je hersenen zit, niet goed. Professor Neils Hoibe van de Universiteit van Kopenhagen (781 publicaties, 44.327 citaties) beschrijft dit proces in een video met Dr John Campbell (beiden zijn voorzichtig om niet als te antivax te worden gezien) – youtube.com/watch

5. De Britse toezichthouder voor geneesmiddelen heeft bevestigd dat de Covid-19-vaccins over een periode van twaalf maanden 5x meer doden hebben veroorzaakt dan het totale aantal doden als gevolg van alle andere beschikbare vaccins samen in de afgelopen 21 jaar – dailyexpose.uk

6. Uit de meest recente Australische gegevens voor de eerste week van 2022 van 2022januari2-8 blijkt dat volledig gevaccineerde Aussies nu 10,72x meer kans hebben om met Omicron besmet te raken dan niet-gevaccineerde Australiërs

Het middenpunt van de periode van 2022januari2 tot 2022januari8 was 2022januari5, toen 93,62% in NSW volledig was gevaxxed, en 95,04% voor het eerst was gedoseerd. Dus 4,96% was niet gevaxxed – www.covid19data.com.au

Dus de verhouding van het aantal gevallen in de eerste week van januari in New South Wales Australië was (4,96 x 159.325)/(787 x 93,62) = 10,72x

Of anders gezegd 787 gevallen van Omicron in NSW in de eerste week van dit jaar waren bij niet gevaccineerden en 160.793 bij de enkel-, dubbel- of drievoudig gevaccineerden.
Dit betekent dat minder dan een half procent van de gevallen zich voordeed bij de niet-gevaccineerden en meer dan 99,5% van de gevallen bij de gevaccineerden. Dat is nog eens een pandemie van gevaccineerden. Effectieve dosis? Juist. Wel effectief.

7. Vaccins zijn niet tanende. Vaxxed immuunsystemen zijn tanende

Vaccins kunnen niet tanen in efficiëntie. Ze zijn digitaal. Zij tonen uw immuunsysteem het spike-eiwit antigeen en zij simuleren een systemische aanval om uw immuunsysteem te overtuigen dat spike-eiwit serieus te nemen. Daarna is er voor een echt vaccin NIETS meer te doen.

Ze werken gedurende 2-3 weken, de normale duur van een virale infectie. Dan worden ze verondersteld je lichaam te verlaten. Dus ze doen niet, ze kunnen niet, afnemen. Zij dalen niet en kunnen niet afnemen in efficiëntie in de 2e of 3e of 4e of 5e maand omdat zij in die maanden niets te doen hebben. Een arbeider die zijn arbeidsovereenkomst met een bedrijf heeft beëindigd, werkt niet minder efficiënt voor dat bedrijf. Hij is niet langer in dienst. .

Maar genetische vaccins blijven onophoudelijk spike-eiwitten produceren. Ze beschadigen je immuunsysteem. Het is dus je immuunsysteem dat afneemt. In het VK hebben ze ons immuunsysteem zo beschadigd dat vaccins nu een enorme negatieve efficiëntie hebben die kan oplopen tot -60% volgens de laatste gegevens van de UKHSA voor eind 2021 (Vaccine Surveillance Report Week 1).

Het probleem met de genetische vaccins waar NIEMAND het over heeft, is dat zij niet stoppen met het produceren van spike-eiwitten. Zij blijven er meer en meer van produceren. Ik vroeg Astra Zeneca hoe lang na de vaccinatie mijn cellen nog spikes zouden produceren. Ze zeiden dat we dat niet weten, daar doen we nog onderzoek naar. Ik weet het wel, want ik heb celbiologie gestudeerd in Cambridge. Elke gevaccineerde cel zal spike-eiwitten blijven produceren totdat hij sterft of wordt gedood door uw killer T-cellen.

Vaccinatie informeert je immuunsysteem dat spike-eiwitten zeer gevaarlijke antigenen zijn (door een systemische infectie te simuleren die samenvalt met de presentatie van het spike-eiwit antigeen). Dus doodt het de spike-eiwitten en doodt het elke cel in je lichaam die gevaccineerd is, omdat al die cellen genetisch geherprogrammeerd zijn door het vaccin om spike-eiwitten te maken.

Uw lichaam raakt dus in een voortdurende burgeroorlog waarin meer en meer van uw immuunsysteem wordt gebruikt om gevaccineerde cellen te doden. Pfizer bevat 14,4 biljoen 1273 Amino Zure spike Proteïne mRNA kopieën en Moderna bevat 48 biljoen – zie hier. Je hebt slechts tussen de 6 en 36 biljoen cellen in je lichaam (afhankelijk van hoe je ze telt). Sommige van deze cellen, zoals hartspiercellen en hersencellen, worden niet vervangen. Als ze gevaccineerd worden, zul je ze voor onbepaalde tijd verliezen. Myocarditis wordt veroorzaakt door Killer T-cellen die gevaccineerde hartcellen verwijderen.

Dit wordt erger bij de 2e prik en nog erger bij de 3e. U denkt misschien dat vaccins veilig zijn, maar uw immuunsysteem is het daar niet mee eens, omdat het elke gevaccineerde cel doodt die het kan vinden. In feite is het het vaccin dat het daartoe traint. Het is deze burgeroorlog die ervoor zorgt dat het lijkt alsof de efficiëntie van het vaccin afneemt. Dat is niet zo, uw reactie op het immuunsysteem neemt af. U ontwikkelt VAIDS, Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome.

8. Het Brownstone Instituut heeft meer dan 150 studies die aantonen dat maskers niet helpen – brownstone.org

9. Dr. Roger Hodkinson, de voormalige voorzitter van het Royal College of Physicians and Surgeons in Canada (gevestigd in Ottawa), en de afgelopen 20 jaar voorzitter van een medisch biotechnologiebedrijf gevestigd in North Carolina legt in deze video uit waarom je niet moet vaccineren in het midden van een Pandemie (wanneer er een enorme hoeveelheid van het virus in de buurt is om te werken aan het overwinnen van het vaccin).

Hij is een medisch specialist in pathologie, waartoe ook virologie behoort, die geneeskunde studeerde aan de Universiteit van Cambridge in het Verenigd Koninkrijk. Hij herinnert het medisch establishment eraan dat de hoofdregel van vaccinatie is dat je het nooit tijdens een pandemie doet.

10. Gerichte afsluiting van zieken en kwetsbaren zou beter zijn geweest, maar nog steeds niet optimaal. Algemene lockdowns doden morgen 2 mensen voor elke persoon die ze vandaag redden. Dit wordt allemaal uitvoerig behandeld in de Great Barrington Declaration, die nu 920.000 handtekeningen heeft (2022januari25).

Maar het antwoord is nu en is altijd geweest om de zieken in quarantaine te plaatsen, niet de gezonden (hoe kwetsbaar ook). Ieder gezin had een temperatuurpistool moeten krijgen (kosten zouden $8 x 20 miljoen = $160 miljoen zijn). En iedereen met koorts had geïsoleerd moeten worden tot hij geen koorts meer had.

Bovendien hadden alle grote winkels en trefpunten en metrostations enz. ze op de deuren moeten hebben en zouden ze dat nu nog moeten hebben als we werkelijk de verspreiding willen stoppen in plaats van mensen van elkaar te isoleren.

11. Vaccins simuleren de infectie waartegen ze je zouden moeten beschermen. Zij kunnen dus niet beter zijn dan de natuurlijke immuniteit die zij simuleren. Is een Elvis-imitator beter dan de koning? Het CDC geeft nu toe dat natuurlijke immuniteit beter is dan immuniteit door vaccins (na dit zo lang mogelijk te hebben ontkend) – fee.org/articles

Bij een natuurlijke infectie hakt het immuunsysteem inderdaad het hele virus in segmenten en maakt verschillende antilichamen voor elk segment. Natuurlijke immuniteit resulteert dus in 8x meer soorten antilichamen dan vaccinatie die slechts 1/8e van de virale eiwitten aan je immuunsysteem presenteert.

Bovendien heeft het immuunsysteem geen Alzheimer. Het vergeet niet wat het heeft geleerd van een echte infectie. Als dat zo was, zouden we allemaal dood neervallen van de mazelen. Vaccin Paspoort regelingen zijn een ontkenning van de Natuurlijke Immuniteit. Ze zijn niet anders dan Ayatollah Knomeini’s afschaffing van de wetten van Newton tijdens de Iraanse Revolutie en niet minder zinloos.

Gevaccineerde mensen hebben een beschadigd immuunsysteem en hebben daarom een hogere virale belasting voor Omicron dan niet-gevaccineerde mensen en een hogere besmettingsgraad en een grotere kans op verspreiding van Covid dan niet-gevaccineerden, van wie velen een natuurlijke immuniteit hebben die niet door VAIDS is aangetast.

12. Een grondige analyse van de doeltreffendheid van vroegtijdige behandeling met niet-vaccintherapeutica uit 722 klinische studies wordt hier gegeven – rightsfreedoms.wordpress.com

13. VAERS

  • Er werden 48 gevallen van sepsis gemeld bij VAERS in 2020 = 4 per maand
  • Er waren 1364 sepsisgevallen voor 2021, dus een gemiddelde = 114 per maand
  • Er waren 63 Sepsis gevallen van 2022 jan1-14.= 139 per maand.
  • Er werden 23 miskramen gemeld bij VAERS in 2020 = 2 per maand.
  • Er waren 1299 miskramen in 2021 = 108 per maand
  • Er waren 46 miskramen van 2022Jan1-14 = 110 per maand

14. Myocarditis heeft een sterftecijfer van 56% binnen 4,3 jaar volgens de American Heart Association – vaccinedeaths.com

Dr. Anthony Hinton, een adviserend chirurg met 30 jaar ervaring in het werken voor de National Health Service (NHS) van het Verenigd Koninkrijk, heeft gewaarschuwd dat Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccin”-gerelateerde myocarditis een sterftecijfer van 20 procent heeft bij kinderen na twee jaar, en een sterftecijfer van 50 procent binnen vijf jaar.

In een tweet legde Hinton uit dat virale myocarditis “niet mild” is, en voegde eraan toe dat “[het] dode hartspier is”. Suggereren dat myocarditis mild is, is net zoiets als zeggen dat iemand “een beetje zwanger is”, voegde de Schotse televisiepresentator en auteur Neil Oliver eraan toe.

Het medische tijdschrift Circulation van de American Heart Association legt uit dat myocarditis leidt tot een sterftecijfer van 56% in 4,3 jaar. Reusachtige cel myocarditis had een sterftecijfer van 80% in vijf jaar.

De Myocarditis Treatment Trial rapporteerde sterftecijfers voor biopsie-gevalideerde myocarditis van 20% en 56% na respectievelijk 1 jaar en 4,3 jaar. Deze resultaten zijn vergelijkbaar met de observatiegegevens van de Mayo Clinic van 5-jaars overlevingspercentages van ongeveer 50%. De overleving bij reusachtige cel myocarditis is aanzienlijk lager, met <20% van de patiënten die 5 jaar overleven – ahajournals.org

15. Covid is een ziekte van de luchtwegen en wordt verspreid door microdruppeltjes water in de lucht, niet door handen schudden of oppervlakken. Dr Peter McCulloch – Covid-19 een Second Opinion gepresenteerd door door Senator Ron Johnson.

16. Hoesten en niezen verspreiden ziekten. Asymptomatische mensen voeren geen oorlog met covid, of hebben de oorlog met covid gewonnen. Zij verspreiden het niet. Je verspreidt het als je er tegen vecht en de strijd nog niet gewonnen hebt. Covid wordt verspreid van “symptomatische mensen naar vatbare mensen” Dr Peter McCulloch – Covid-19 een Second Opinion gepresenteerd door Senator Ron Johnson.

17. De genetische vaccins zijn 3 jaar verouderd.

De griepprik van dit jaar is een combinatie van het griepvirus van vorig jaar en zo veel mogelijk van de virussen van de jaren daarvoor. Ze worden geïnactiveerd en door de vaccinatie aan uw immuunsysteem getoond. De reden dat griepprikken niet erg effectief zijn is dat
de griep is geprogrammeerd om sneller varianten te produceren dan de mensheid kan produceren en goedkeuring kan krijgen voor nieuwe griepprikken.

Elke griepprik is dus al verouderd voordat hij wordt toegediend. De situatie is nog erger met Covid-19 shots. We zitten nu in 2022. Wat heb je aan een injectie tegen een spike-eiwit van een virus dat in 2019 is geïdentificeerd? Het is 3 jaar verouderd. Dat is waarom het in het begin bijna nul effectiviteit heeft tegen Omicron en absoluut nul effectiviteit na een paar weken en geleidelijk toenemende negatieve effectiviteit daarna.

Het idee dat u uw baan zou moeten verliezen omdat u geen immuno destructief, 3 jaar verouderd vaccin neemt voor een variant van Covid die niet meer bestaat, is meer dan absurd.

Als Pfizer om uw gezondheid zou geven, zouden ze het RNA in de vaccins hebben bijgewerkt tot Beta, tot Delta en nu tot Omicron. Dat doen ze elk jaar met de griepprik. Waarom is dat niet gebeurd met de vaccins, die nu 3 jaar over datum zijn?

Een onderzoek van de Universiteit van Toronto toonde aan dat de dubbel gevaccineerde mensen absoluut geen meetbare bescherming hadden tegen Omicron – de ontvangst van 2 doses COVID-19 vaccins bood geen bescherming tegen Omicron. De effectiviteit van het vaccin tegen Omicron was 37% (95%CI, 19-50%) ≥7 dagen na ontvangst van een mRNA-vaccin voor de derde dosis. – medrxiv.org

De bescherming in de booster is te wijten aan het feit dat het immuunsysteem in een hyperalarmtoestand wordt gebracht en zal daarom van voorbijgaande aard zijn en maximaal ongeveer 2 maanden duren (zoals nu blijkt uit de gegevens over de gevalsratio).

18. Het verkeerde vaccin en het juiste vaccin

Het Covid spike eiwit bevat 1/8e van de eiwitten in het hele virus. Het immuunsysteem knipt virussen op en maakt antilichamen voor elk resulterend eiwitsegment. Het meest pathogene deel van het Covid-19 virus is het spike-eiwit. Het is daarom absoluut het verkeerde deel van het virus om in een vaccinatie te gebruiken.

Dr. Richard Fleming heeft onthuld dat onderzoekers reeds hebben aangetoond dat het nucleocapside-gedeelte van het virus (de kern) een doeltreffender vaccinatie oplevert die niet pathogeen is. Het juiste vaccin zou in feite segmenten van alle bekende varianten van Covid gebruiken en hun spike-eiwitten, die bekende ziekteverwekkers zijn, opzettelijk uitsluiten. Het type vaccinatie zou standaard moeten zijn (zoals Sputnik) en niet genetisch.

Samenvattend gebruiken de Pfizer en Moderna injecties dus het verkeerde deel van de verkeerde variant in het verkeerde type vaccinatiemethode. Ze zouden de niet genetische delen van alle varianten moeten gebruiken in een niet genetisch vaccin. Dat zou veilig zijn en effectief, want een vaccinatie is alleen maar een manier om het lichaam ervan te overtuigen dat het de infectie heeft gehad.

Dan krijg je, via het vaccin, een slechte kopie van wat je zou hebben gekregen via natuurlijke infectie. Een vaccinatie kan nooit zo effectief zijn als datgene wat het probeert te simuleren of na te bootsen. Ik bedoel, is een Elvis imitator ooit zo goed als ‘the King’?

“Niet alleen werken deze vaccins niet als je kijkt naar de noodtoestemming. Maar de gegevens tonen duidelijk aan dat ze ons immuunsysteem onderdrukken. Ze onderdrukken onze productie van interferon. Ze onderdrukken onze productie van belangrijke helper T-cellen. Wanneer mensen de vaccins van Moderna en Pfizer krijgen en vervolgens een griepvaccin krijgen, krijgen ze geen griepimmige immuunrespons. Het is afgestompt.

We weten dat de T-cellen, de kritische cellen in het immuunsysteem afnemen na de eerste Pfizer-vaccinprik. We weten dat natuurlijke immuniteit, immuniteit van persoon tot persoon, langdurig is en geheugencellen levert, en niet alleen IgM (Immunoglobuline Mu antilichamen) en IgG (Immunoglobuline Gamma antilichamen) levert, maar ook de kritische IgA antilichamen voor onze longen en ons maag-darmkanaal.

We weten dat als u bent blootgesteld aan het inlfuenza- of cytomegalovirus, u waarschijnlijk al enige natuurlijke immuniteit bezit. En wat we nu weten is dat ik mensen heb verteld dat deze vaccins alleen het spike-eiwit van de Wuhan HU1-variant (Wuhan alpha) van het SARS-CoV hebben uitgekozen en dat hoe verder we daarvan verwijderd raken, hoe meer we druk hebben uitgeoefend op de delta-, mu- en lambda-varianten, maar dit is het punt…

Wat we nu weten is dat de grootste natuurlijke immuniteit tegen dit virus afkomstig is van de nucleocapside component ervan (niet de spike proteïne) die je alleen kunt krijgen als je het van persoon tot persoon krijgt (transmissie), die gegevens zijn pas onlangs bekend geworden. Dus ze vaccineren niet eens voor het juiste verdomde deel van het virus om mee te beginnen en zoals ik al eerder heb gezegd, hebben we altijd vaccins gemaakt waarbij we alle varianten met alle delen hebben genomen en dat in je hebben geïnjecteerd zodat je lichaam een immuunrespons maakt tegen alle varianten en alle delen. Zodat het verdomd goed werkt.

Dit is het meest – dit is letterlijk Jurassic Park. Ze kregen het gereedschap van mensen waar ze op de schouders van stonden. Een deel van het werk dat ik deed, hebben ze letterlijk gestolen uit het werk dat ik begin jaren negentig deed aan ontstekingen. Ze gebruikten dat werk van Shi Zeng Lee om te helpen formuleren hoe ze die glycoproteïne 120 daar gingen plaatsen”

Dr Richard Fleming in Brighteon Conversations.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien + veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.