17.000 artsen willen verantwoordelijken coronaramp aansprakelijk stellen

🕒 Leestijd: 2 minuten

Ruim 17.000 medici hebben hun krachten gebundeld. Ze vinden dat het tijd is om tot concrete actie te komen. Onder hen bevinden zich de medeontwikkelaar van de mRNA-technologie Robert Malone, cardioloog en internist Peter McCullough en patholoog Ryan Cole.

Twee jaar Coronabeleid

De artsen en medisch specialisten hebben tijdens de Global Covid Summit een verklaring uitgebracht waarin ze de balans opmaken van twee jaar coronabeleid. Ook veel artsen die zich nog niet eerder kritisch hebben uitgesproken over het beleid, hebben hun handtekening onder de verklaring gezet. Hierin valt te lezen dat de coronamaatregelen een rampzalige impact hebben gehad en dat er sprake is van een corrupte alliantie tussen organisaties die werkzaam zijn in de farmaceutische sectoren en de gezondheidszorg.

“Ze zijn op elk niveau in ons gezondheidszorgsysteem geïnfiltreerd en worden gesteund door Big Tech, media, academici en overheidsorganisaties die allemaal hebben geprofiteerd van deze georkestreerde ramp.”- de ondertekenaars

“De corrupte alliantie wekt de illusie van medische consensus en heeft de waarheid vervangen door propaganda. Zij blijft onwetenschappelijke beweringen steunen door informatie te censureren en artsen te bedreigen of te ontslaan die niets anders hebben gedaan dan het publiceren van onderzoeksresultaten of het behandelen van patiënten met middelen waarvan bewezen is dat ze levensverlengend zijn.”

“In veel gevallen hebben patiënten geen toegang tot levensreddende medicijnen. In plaats daarvan krijgen ze experimentele coronaprikken aangeboden die veilig noch effectief zijn.”

“Dit alles is onderdeel van een reset van de mondiale samenleving, haar cultuur, politieke structuren en economie, zoals wordt beschreven in het boek ‘Covid-19: The Great Reset’.”

De artsen willen deze georkestreerde crisis stoppen en duidelijk maken dat de corrupte alliantie zich schuldig maakt aan misdaden tegen de menselijkheid. Ze komen na twee jaar onderzoek, het behandelen van miljoenen patiënten en het uitvoeren van honderden onderzoeken met een aantal eisen, waaronder:

  • stopzetten van de vaccinatiecampagne
  • niet langer verbieden om levensreddende medicijnen voor te schrijven
  • einde maken aan de noodsituatie die het mogelijk maakt om de pandemie te verlengen
  • alle sociale en reisbeperkingen opheffen en de medische autonomie nooit meer schenden
  • opzetten van fondsen om vaccinatieschade te compenseren en het lijden te verlichten
  • de vrijheid van meningsuiting niet langer laten beperken door regeringen of mediabedrijven
  • fraudezaken opzetten tegen Pfizer, Moderna, BioNTech, Janssen en AstraZeneca wegens het opzettelijk achterhouden van informatie over de veiligheid en effectiviteit van hun gentherapieën
  • regeringen en medische instanties verantwoordelijk stellen

De artsen en medici zijn onderdeel van een veel grotere medische gemeenschap die zich heeft verenigd en durft op te staan tegen een corrupte medische alliantie om de gezondheid van patiënten te beschermen.

Video

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 + acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.