11.000 politici en elites kregen een vrijstelling voor de Covid-vaccinatie

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Een WOB-verzoek (Open Government Act) heeft onthuld dat 11.000 politici en leden van de elite zijn vrijgesteld van vaccinatie, zei Michael Gray Griffin in een interview met arts Paul Oosterhuis en Liz Gunn, leider van de New Zealand Loyal Party. “Dit is ongelooflijk,” zei Griffin, oprichter van Café Locked Out.

Hoewel ze waren vrijgesteld, drongen ze er bij mensen op aan om zich te laten vaccineren, met de bewering dat het veilig en effectief was.

“Dat is schandalig,” zegt Gunn. Ze vraagt zich af wat je moet doen met mensen als Jacinda Ardern en alle andere wereldleiders die vaccinatie hebben gepusht. “Wat doe je met iemand die zijn eigen mensen heeft vermoord?”

Gunn stelde voor om de 120 ongevaccineerde Nieuw-Zeelandse politici drie prikken te geven voordat ze met pensioen gaan: “Voordat jullie het parlement verlaten, geven we jullie drie prikken om er zeker van te zijn dat jullie veilig zijn.”

Ze wees erop dat veel Nieuw-Zeelanders ernstig getraumatiseerd waren. Griffin voegde eraan toe dat veel mensen de waarheid niet aankonden.

Bron 1

Bron 2

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.