10 kritische vragen voor durvers

Kritische VRAGEN voor durvers
-COVID-19-
BEWUSTEBURGERS.BE
ARTSENVOORVRIJHEID.BE

1. WAAROM wordt SARS-CoV-2 voorgesteld als KILLER VIRUS? Hoort het bij de top 3 van ‘meest dodelijke ziekten’? Er sterven meer mensen aan honger en dorst, tuberculosis, malaria, overgewicht, hart-en vaatziekten,… Wat doen we daar aan? Waarom wordt nog zoveel vette en gesuikerde voeding geproduceerd? Wat doen sigaretten nog in de winkels? Middelen genoeg om satellieten naar de maan te sturen, militaire wapens te maken en de maatschappij dicht te klappen… WIE WIL DIT?

2. HOEVEEL CORONADODEN zijn er nu OFFICIEEL? Weten we het eigenlijk wel? Werd er juist geteld? Op basis van wat? Dubbele tellingen, overlijdens die als corona ‘genoteerd’ werden zonder aanwijzing of die op basis van onbetrouwbare PCR-testen als besmet geregistreerd werden…

3. IS DE PCR TEST EEN BETROUWBARE TEST? Deze test is niet ontworpen om virussen te detecteren, noch om klinische diagnoses te maken, zei Kary Mullis. ‘Je kan er alles mee bewijzen’, zei hij. Honderden experten en artsen verklaarden dat de test een onrealistisch beeld schetst van de ernst van de situatie. Rechtszaken werden opgestart om dit een halt toe te roepen.

4. IS QUARANTAINE VOOR GEZONDE MENSEN geen vorm van DETENTIE? We zien dat gezonde mensen mét of zonder positieve test in verplichte thuisquarantaine worden gezet. In een aantal landen worden zelfs quarantainekampen opgericht…

5. Welke rol spelen de media in deze crisis? Met een virus dat potentieel dodelijk is, kan je mensen bang maken, doodsbang zelfs. Angst verkoopt prima.

6. WELKE ZIJN DE WETENSCHAPPELIJKE ONDERBOUWINGEN VOOR DE OPGELEGDE MAATREGELEN? Is er sprake van een wetenschappelijke basis? Tijdens rechtszaken in Duitsland en Nederland konden de regeringen geen enkel wetenschappelijk bewijs voorleggen voor hun efficiëntie.

7. WAAROM WERDEN GEKENDE MEDICIJNEN NIET INGEZET? – Hydroxychloroquine met zink… – Invermectine. – Preventief Vit. C en D. Vaccins werden snel als enige redding voorgesteld.

8. WAAROM ZOVEEL CENSUUR IN DE MEDIA? Opvallend is de eenzijdigheid van media, die zeer weinig ruimte gaf aan wetenschappers die met hun visie en expertise tot een andere conclusie kwamen. Er werd zelfs met Facebook onderhandeld om bepaalde video inhoud niet meer toe te laten… Democratie?

9. Worden onze grondwettelijke- en mensenrechten geschonden? “Landen gebruiken coronamaatregelen als voorwendsel om mensenrechten te beperken, onder het mom van coronabestrijding worden basisvrijheden afgeschaft” De baas van de Verenigde Naties, António Guterres, waarschuwt ons tijdens de openingsspeech van de VN-mensenrechtenraad.

10. Worden wetten aangepast en bijgewerkt buiten onze wil? Kan dit zomaar? ART. 11 Iedere persoon heeft de verplichting om zich te onderwerpen aan een tussenkomst van preventieve gezondheidszorg die noodzakelijk is om de gezondheid van andere personen niet in gevaar te brengen, als hij: 1° zich bevindt op het grondgebied van het Vlaamse Gewest en deze tussenkomst in het Vlaamse Gewest verstrekt wordt door een partnerorganisatie, een organisatie met terreinwerking of een individuele zorgverstrekker; Wist u dat? Het wettelijk decreet van 21 november 2003 op 28 december 2020 naar bovenstaande tekst werd aangepast? Gaat u hiermee akkoord?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.