10 doden in Duitsland binnen 4 dagen na vaccinatie met Covid-19; Probe besteld

Duitse specialisten onderzoeken hoe 10 mensen stierven kort nadat ze waren ingeënt tegen de nieuwe Coronavirus-ziekte, de overledenen waren tussen de 79 en 93 jaar oud.

De overledenen waren tussen de 79 en 93 jaar oud, allemaal met voorafgaande ziekten. De tijd tussen vaccinatie en overlijden varieerde volgens de medisch deskundige van enkele uren tot vier dagen.

“Tot gisteren hadden we negen gevallen; we moeten wachten op de gegevens uit Nedersaksen [over een ander vermeend geval], dan zullen het er 10 zijn. We hebben het over patiënten in zeer ernstige toestand, met meerdere ziekten, die een palliatieve behandeling kregen. . Ik heb al gezegd dat we deze gevallen bestuderen … Op basis van onze huidige gegevens gaan we ervan uit dat ze stierven aan hun belangrijkste ziekten, die samenvielen met de vaccinatie, “zei Keller-Stanislawski op een persconferentie.

Duitse vaccinatiecampagne

Met behulp van het vaccin ontwikkeld door de bedrijven Pfizer en BioNTech lanceerde Duitsland eind december een vaccinatiecampagne tegen COVID-19. Tot op heden hebben 842.000 mensen het vaccin gekregen. De 80-plussers zijn de eersten die worden ingeënt, gevolgd door de bewoners en het personeel van verpleeghuizen en ook door medisch personeel.

Het instituut meldde ook zes gevallen van anafylaxie (ernstige, mogelijk levensbedreigende allergische reactie). Tot dusver zijn er, waaronder 51 ernstige, 325 gevallen van bijwerkingen die naar verluidt verband hielden met het vaccin. Die resultaten zijn binnen de verwachtingen en komen overeen met de vaccinatiestatistieken van de VS, aldus Keller-Stanislawski.

Bron: https://www.republicworld.com/world-news/europe/10-dead-in-germany-within-4-days-of-covid-19-vaccine-inoculation-probe-ordered.html

Vertaald door Google Translate
(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.