1 juli 2022 iedereen in EU een COV-ID

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Dat hun Rijksoverheid met ‘versoepelingen’ en tijdelijke afschaffing van QR-codes Nederlanders een rad voor ogen draait, blijkt uit het tijdspad van de Europese Commissie. Onder het mom van ‘Reopen EU’ moet iedereen per 1 juli 2022 een Europese Certificate Of Vaccination Identity (COVID) krijgen.

Koppeling medische gegevens aan reispas

Lidstaten die nog niet klaar zijn krijgen tot 12 september 2022 de tijd, om de koppeling van medische gegevens aan je reispas te voltooien.

De uitbreiding van de EU-verordening inzake digitale COVID-certificaten is volgens AVV een zéér slechte zaak. En dit omwille van o.a. de volgende redenen:

 • 1. er is géén controle van de gezondheid gewenst
 • 2. respect voor de Europese verdragen van vrij reizen voor ingezetenen blijft vereist
 • 3. dwang voor prikken of invasieve tests druist tegen de rechten van de mens in
 • 4. de terugkeer naar eigen land (!) is een recht dat geen andere vereisten mag hebben
 • 5. een social credit systeem naar Chinees model is hoogst onwenselijk
 • 6. een digitale identiteit gekoppeld aan medische en andere privacy-gevoelige informatie is ongewenst
 • 7. Europese overheersing is hoogst ongewenst

Bron 1.

Bron 2.

Bron 3.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “1 juli 2022 iedereen in EU een COV-ID

 • 22 februari 2022 om 09:40
  Permalink

  folkertsma.eva@outlook.com
  Ik wens geen van mijn gegevens gekoppeld te hebben aan andere persoonlijke gegevens, mijn medische gegevens gaan alleen mijzelf en zo ik wens, mijn dokter aan. Ik ben een vrij mens geweest tot nu toe en dat wens ik zo te houden. Blijf van mij af, blijf van mijn gegevens af, dus ook geen verplichte vaccinatie. Ik besluit zelf wanneer ik wat wil ingespoten krijgen in mijn lichaam.
  Ik wens vrij te gaan en staan waar ik wil, dus geen controle op mijn reisbewegingen, werkbewegingen of wat voor bewegingen dan ook. De overheid moet in dienst staan van ons het volk, en niet andersom.
  Dus een sociaal krediet systeem zoals in China wil ik absoluut niet. Overheid bemoei je met de zaken waar je je mee hebt te bemoeien en hou op met controle over de burgers uit te oefenen. Heb ik niet om gevraagd. Laat de burger met rust!!!
  Nederland verliest haar soevereiniteit, schaamteloos en ongevraagd, heb ik niet om gevraagd!!! Ik wens de EU niet als onze overheid, ik wil er zelf voor kunnen kiezen. Dit is regelrechte dictatuur.

  Beantwoorden
 • 8 maart 2022 om 03:30
  Permalink

  Verwarrend. Wat wordt dat precies? Een vervanging voor de ID kaart of paspoort? Of komt er een nieuw ID / paspoort met QR code? Of is dit een extra?

  Moet ik nog snel een ID bewijs halen voor 1 juli. Maar ik wil geen vingerafdrukken afgeven die nu gevraagd worden.

  a.Medische gegevens koppelen aan een QR code is een misdaad en schending van het medisch geheim.
  b.Corona is voor bij dus met welk recht willen ze iets. Wat is dan de epidemiologische medische noodzaak daartoe?
  c.Scannen met een smartphone is niet toegestaan, daar staan gemiddeld meer dan 20 apps op die alles wat voor de camera komt of uitgewisseld wordt kopiëren en doorgeven.
  d.En de eigenaar van een smartphone kan zelf ook een foto van de QR code of kopieerprogramma van medische informatie installeren. Ik geef geen recht zomaar identificeerbare informatie te kopiëren, zelfs het ziekenhuis geef ik daar geen toestemming voor.
  e.Op 4 juli 2019 heeft onze regering Elektrosensitiviteit erkend. Daar wees de gezondheidsraad al meermaals op de afgelopen jaren.men kan dus niet maar “eventjes” online iets checken en je dan bestralen.
  f.de straling van smartphones en zendmasten en WiFi is klasse 2B kankerverwekkend volgens de WHO. Zie http://www.bioinitiative.org Ze kunnen ons toch niet zomaar blootstellen?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zestien − twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.